Jednou snad - Johnson, Debbie (Debbie M.) (Ikar, 2021)
Román pro ženy úspěšné britské autorky vypráví příběh o nekonečné síle lásky a naděje. Pravda obrátí její svět vzhůru nohama. Jess roky věřila, že Joe - otec jejího dítěte a jediný muž, kterého kdy milovala - ji v době, kdy prožívala největší životní krizi, zbaběle opustil. Ta myšlenka ji téměř zničila. O sedmnáct let později Jess při úklidu domu své matky objeví v podkroví krabici plnou pohledů a dopisů a najde něco, co změní úplně všechno. Nakladatelská anotace. Kráceno