Jak překonat alergie - Galland, Leo (Pavel Dobrovský - BETA s. r. o., 2017)
Alergie se vyskytují čím dál častěji a vyvolávají i potíže, které bychom s nimi nespojovali – například tloustnutí, únavu, migrény, problémy se zažíváním nebo padání vlasů. Kořenem alergických reakcí je nerovnováha imunitního systému způsobená moderní průmyslově zpracovanou a nutričně chudou stravou, úbytkem prospěšných mikrobů ve střevě a znečištěním prostředí, v němž žijeme. Kniha hledá cesty, jak situaci zvrátit změnami ve výživě a životním stylu