Země česká... domov můj - Karakevas, David (2021)
Žijeme v krásné zemi. A proto bychom ji všichni měli dokonale znát. Co všechno zažila? Kdo ji proslavil? Jaké má památky? Jaké bohatství skrývá? S knížkou Země česká domov můj si to rádi připomenou nejen děti každého věku.