Na matce záleží - Leman, Kevin (Návrat domů, 2015)
Matky mají největší vliv na výchovu synů, i když synové to většinou nepřiznají. Matka může svého syna nasměrovat k tomu, aby v životě uspěl, ale také naopak. Pomoci mu pochopit, co znamená být mužem a jak si vytvořit zdravé vztahy mezi ženami. Kniha pojednává o tom, jaký je vztah mezi matkou a synem teď a jaký by mohl být, až chlapec dospěje. Rady od dětství do dospívání