Česko: Ottuv historický atlas - Semotanová, Eva (Ottovo nakladatelství s. r. o., 2017)
Krásně vypravený historický atlas přináší v širokém záběru poznatky z oblasti politických i kulturních dějin, dějin umění či historické klimatologie. Pokrývá období od geologické historie až po současnost.