Tajemná místa naší země - Dvořáček, Petr (Agentura Rubico, s. r. o., 2016)
Jsou místa, která mají v sobě něco zvláštního, zneklidňujícího. Může to být dávnými událostmi, které jsou již skoro zapomenuty. Vydejte se na místa pravěkých svatyň pohanských bohů, na místa spojená s počátky křesťanství a jeho boje s pohanskými démony, na místa zázračných skutků světců, nebo tajných rejdů templářů ve středověku. Poznejte renesanční Čechy jako ráj alchymistů, v dobách baroka přihlížejte příchodu ďábla a pozorujte planoucí hranice s čarodějnicemi. Nechte se přitáhnout tajemstvím