Za to mi zaplatíš - Driscoll, Teresa (Euromedia Group, 2022)
Když Alice zvedala v redakci telefon, ještě netušila, že je její život v nebezpečí. Pak se ozval robotický hlas a vyhrožoval, že ji zabije. Následně pro ni někdo objednal její obvyklou kávu v nedaleké kavárně na minutu přesně s Aliciným příchodem. A tajemný muž o sobě dává vědět i každou následující středu. To, co se zprvu mohlo zdát jako nemístný vtip, se tak brzy stává případem stalkingu, ke kterému je přivolán detektiv Matthew Hill. Psychický teror se začíná stupňovat, stalker se zdá být stále blíž, a Alice si tak musí rychle odpovědět na zásadní otázku: kdo by jí mohl chtít usilovat o život?