Rebelky z Oxfordu: Jak svrhnout vévodu - Dunmore, Evie (Grada Publishing, 2022)
Romantický příběh chytré a vnímavé Annabelle, která je jednou z prvních dívek - studentek oxfordské univerzity. Podmínkou studia je ale zároveň politické angažmá pro jeden dámský spolek, který Annabelle poskytl stipendium