Kde se les dotýká hvězd - Vanderahová, Glendy (Jota, s.r.o., 2022)
Magicky laděný román americké autorky vypráví příběh životem zkoušené Joanny, která odjede do hor zkoumat hnízdění ptáků. Když v tom se objeví bosé děvčátko, které tvrdí, že přišlo z hvězd. Toto setkání změní Joanně navždy život