Slzy a smích - Keleová - Vasilková, Táňa (NOXI, s.r.o., 2022)
Slzy a smích. Štěstí a neštěstí. Stejně jako v životě nás všech se prolínají i v osudech dvou žen: Evy a Kamily. Eva je učitelka na základní škole, žije ve spokojeném manželství a zdá se, že jí ke štěstí nic nechybí. Kamila je na mateřské dovolené, má dvě nádherné dcerky a skromné sny, které jako by se jí čím dál víc vzdalovaly. Dvě ženy, dva osudy. V jednom místě se jejich životy protnou a posléze se z nich stanou kamarádky. Na první pohled úplně odlišné a přitom v mnohém tolik podobné