Pocit hanby - Castillo, Linda (Moravská Bastei Moba, 2022)
Na opuštěné farmě je zavražděna amišská babička, a navíc je unesena její sedmiletá vnučka. Policejní náčelnice Kate Burkholderová se případem okamžitě začíná zabývat. Uvědomuje si totiž, že čím déle bude dívka pohřešovaná, tím menší je šance, že se ji podaří nalézt živou a zdravou. Navíc rodina dívky je v rámci amišské komunity velmi vážená. A přestože se její členové snaží s policií spolupracovat, dozvídá se Kate, že i oni skrývají nejedno tajemství. Vyšetřování zavede Kate do izolované osady, jež se nachází na jihu Ohia. Podaří se Kate dostat se ke ztracené dívce včas?