Teribear: tajemství modré krabice - Mornštajnová, Alena (Albatros Media, 2022)
Napínavé chlupaté dobrodružství započne v modré krabici, poté Teri navštíví zoologickou zahradu, les a dokonce i cirkus. S kým se při tom seznámí? Jaké překážky překoná? A podaří se mu najít domov? Ilustrované vyprávění o přátelství, odvaze a odhodlání ukáže rodičům i dětem, že ke štěstí může dojít, doskákat nebo dojet na koloběžce úplně každý. Ať už je živý, nebo plyšový