Anna a víly uličnice - Barilová, Zuzana (Grada Publishing, 2022)
Víly uličnice bydlí v každé domácnosti. Jsou postrachem nejen dětí a jejich rodičů, ale dokážou k nepříčetnosti přivést kdejakého mazlíčka. Neplecha, Nezbeda, Neposlucha a Neposeda, čtyři víly uličnice, které mají na svědomí zatoulané ponožky, ztracené díly skládaček, polámané pastelky nebo schované babiččiny brýle