Král Artuš a rytíři kulatého stolu - Yusteová, Olga M. (SUN, 2021)
Převyprávěná a upravená legenda o králi Artušovi a jeho rytířích, jež probouzí představivost a jeho ušlechtilé jednání inspiruje celá pokolení.