Mňaukózní příběhy - Sieglová, Tereza (Egmont, 2019)
Dva krátké kočičí příběhy podle italského televizního seriálu. V prvním příběhu zachraňují kočky dům babí Míny před zlomyslným sousedem, ve druhém chtějí splnit svému kamarádovi Kosmovi narozeninové přání.