Školní detektiv - Pospíšilová, Zuzana (Portál s. r. o., 2016)
Ve škole se dějí podivné věci, druháci se nestačí divit. Ještě že mají svého Radílka, který všem záhadám přijde na kloub. Příběh pro mladší děti je vhodný jako první čtení, volně navazuje na knihu Školní strašidlo