Louskáček a Čtyři říše (Egmont, 2018)
O Štědrém večeru dostane Klára tajemnou skříňku, kterou jí zanechala zemřelá maminka. Avšak chybí k ní klíč. Na oslavě u kmotříčka Drosselmeyera Klára objeví provázek, jenž ji k chybějícímu klíčku zavede, ale ten okamžitě zmizí v záhadném fantastickém světě. Tam se Klára setká s vojákem louskáčkem Filipem, myší armádou a správci tří kouzelných říší. Klára s Filipem musí vstoupit i do čtvrté říše, získat klíč ke skříňce a pokud to bude možné, vrátit rozvrácenému světu soulad a řád