Zvířátka v zoo - Jovanovičová, Hana (SUN, 2021)
Chceš se dovědět spoustu zajímavostí o zvířátkách v ZOO? Krásná kniha plná hledání a překvapení. Děti se dozvědí spoustu zajímavých informací o zvířatech. Na obrázcích pak vyhledají předměty, které tam nepatří, ale také ty, jež se světa zvířat týkají