Ledové problémy - Komanec, Miloš (Egmont, 2019)
V Newtownu se koná vánoční slavnost. Jenže přijde nečekaná zimní bouře a Trevorův autobus v ní sjede ze silnice na zamrzlé jezero! Povede se požárníku Samovi dorazit včas a všem tak zachránit Vánoce? Připojte se k požárníkům při tomto zimním zásahu a pomozte jim dříve, než pod autobusem praskne všechen led.