Tajemství zámku Ashmore - Harrod-Eagles, Cynthia (Euromedia Group, 2022)
Historické rodinné drama pro fanoušky Panství Downton. První kniha z nové série od autorky úspěšné dynastie Morlandů se odehrává na samém počátku 20. století v Anglii na zámku Ashmore