Hledejte ji - Mofina, Rick (Euromedia Group, 2022)
Thriller o pátrání po zmizelé dospívající dívce, kdy se hlavními podezřelými stane její vlastní rodina. Když čtrnáctiletá Riley Jarrettová zmizí z rodinného karavanu, sen o novém začátku se rozplyne a život se změní v noční můru. Obrovské rušné parkoviště kamionů v nevadské poušti je místo, kde není těžké zmizet nebo někoho unést. Detektivové sledují všechny stopy, jenže podezření padá hlavně na dívčinu rodinu, která má za sebou tragickou minulost. Její členové nejsou ani zdaleka dokonalí. Všichni - od Rileyiny matky přes nevlastního otce až po jejího nevlastního bratra - něco skrývají. A jejich tajemství se mohou ukázat jako smrtelně nebezpečná. Čas neúprosně běží a naděje, že se Riley najde živá a zdravá, je stále menší