Ženy ze statku Falkensee - Kamecke, Luisa Von (Dobrovský s. r. o., 2022)
Hrozící neúroda a epidemie, která se šíří chovem vzácných koní, přivádějí statek Falkensee na pokraj zkázy. Aby zachránila zadlužené rodinné sídlo, zasnoubí se dcera statkáře, mladá Charlotta von Bargelow, se zámožným vdovcem Baldurem von Krammbach. Krátce před svatbou se ale za dramatických okolností seznámí s mladým Polákem Karolem, do kterého se navzdory veškerému zdravému rozumu zamiluje. Zvítězí vášnivé srdce a touha po seberealizaci nad zodpovědností a láskou k rodnému kraji?