Celá pravda - Hunter, Cara (Host, 2022)
Když se tým inspektora Adama Fawleyho začne zabývat obviněním ze sexuálního obtěžování na Oxfordské univerzitě, všichni si myslí, že dobře vědí, o co půjde. Záhy však zjistí, že se hluboce mýlili. Protože tentokrát je obviněna žena, úspěšná akademička a špička ve svém oboru, a obětí je pohledný student, dobře stavěný hráč ragby. Při vyšetřování se však začínají objevovat rozpory ve výpovědích obou stran a zdá se, že čistý štít nemá ani jedna z nich