Život zn. Hygge - Blake, Rosie (Jota, 2018)
Venkovské městečko Yulethorpe zažívá pošmourný, nevlídný podzim. Klára chce původně zůstat jen pár dní, aby si na vlastní oči prohlédla malebné okolí, které dosud zná jen z detektivního seriálu Vraždy v Midsommeru, který Dánové milují. Pak se však v Yulethorpu nečekaně objevuje Joe. Joeův život je pravý opak hygge - je pragmatický a výkonný a už dávno zapomněl, jaké to je radovat se z drobných životních potěšení. Joe a Klára nemají na první pohled téměř nic společného, přesto začne být brzy oběma jasné, že je k sobě něco přitahuje