Hrdina z hor : první díl série Neobyčejní hrdinové - Enoch, Suzanne (Baronetka, 2018)
Je divoký a rozháraný do morku kostí, anglický voják, který je doma spíš na bitevním poli než v salonní společnosti. A když se major Gabriel Forrester dozví, že zdědil šlechtický titul a panství na Skotské vysočině po vzdáleném příbuzném, to poslední, oč stojí, je vzdát se dobrodružství na bojišti ve prospěch změkčilých prostopášností života šlechtice. Neuhýbá však před svými povinnostmi a když pozná úchvatnou, černookou Fionu Blackstokovou, začne mu jeho nová situace náhle připadat zajímavější