Najdu tě - Beck, Haylen, 1972- (Domino, 2021)
Dramatický thriller přináší příběh dvou žen, které mezi sebou vedou nelítostný souboj o malého chlapce. Obě se totiž považují za jeho skutečnou matku a každá uplatňuje toto přesvědčení svébytným způsobem