Vadí, nevadí - Patterson, James, 1947- (Alpress, 2018)
Claire, newyorská novinářka, je na stopě něčeho velkého, když přijde o život při ozbrojeném přepadení. Advokát Trevor nevěří na náhodu, navíc všechny okolnosti ukazují na promyšlený čin. Aby zjistil, proč musela jeho přítelkyně zemřít, neváhá hodně riskovat. S Claiřinou smrtí se mu stejně zhroutil svět, tak co může ještě ztratit?