Samotářky - Šťastná, Barbora, 1973- (Motto, 2022)
Román úspěšné české bloggerky a spisovatelky je inspirován skutečnými událostmi, které v minulém století ovlivnily život i soudržnost jedné rodiny a promítly se až do současnosti. Ludmila, Amálie, Věra. Tři ženy, které kromě samotářství spojuje i rodinné tajemství, z něhož zná každá jenom střípek. Nejmladší Věra se snaží hádanku rozluštit