Dokonalá tma - Fields, Helen (Kniha Zlin, 2022)
Inspektor Luc Callanach se vydává do Francie, aby s Interpolem rozkryl síť obchodníků s bílým masem. Když se ale v Paříži najde tělo skotského občana, kterému někdo odebral vnitřnosti, musí se Callanach spojit se svou šéfinspektorkou Avou Turnerovou v Edinburghu. Té však v márnici také přibývají těla znepokojivou rychlostí. Záhy se ukáže, že jejich starosti mají společného jmenovatele a sebemenší chyba ve vyšetřování může zničit desítky dalších životů