Autorka neklidu: Věra Chytilová očivma české filmové kritiky - Vlasák, Zbyněk (Moravská zemská knihovna, 2021)
Publikace shromažďuje filmové kritiky na filmy této výrazné české režisérky a diskusi o jejím uměleckém odkazu pro současnost ve formě rozhovoru mezi filmovými kritiky.