Hotel pod šťastnou hvězdou - Martin - Lugand, Agňes (Motto, 2022)
Mladá tulačka Hermine našla jako pokojská v Provence nejen práci, ale i náhradní rodinu. O dvacet let později je majestátní hotel jejím domovem, kde vychovává dvě děti, které má ve střídavé péči. Stárnoucí majitelé ji však nemohou chránit věčně. Hermine se musí postavit na vlastní nohy a vypořádat se s city, které v ní vzbuzuje jejich syn Ivan. Ten má po návratu ze Singapuru převzít rodinný podnik, k němuž v minulosti ztratil pouto.