Stín ve dveřích - Weaver, Tim (Mystery Press, 2022)
David Raker se specializuje na pátrání po pohřešovaných osobách a ví, že každé zmizení - jakkoli nepravděpodobné se zpočátku zdá - má logické vysvětlení. Ani ve snu by ho ale nenapadlo, kam ho případ Paula Conistera zavede. A to je jen začátek jeho potíží. Co spojuje hrozivý objev v londýnském metru, znovu otevřený odložený případ, z něhož záhadně zmizely klíčová svědkyně i hlavní podezřelá, a zdánlivě náhodnou střelbu, k níž došlo tisíce kilometrů daleko? Klíčem k nalezení pravdy bude právě David Raker.