Nepříliš šťastná rodina - Lapena, Shari (Kalibr, 2022)
Fred a Sheila Mertonovi jsou postarší manželé žijící na lukrativní adrese v Brecken Hill. Drahá auta, značkové oblečení, bezstarostný život... Teď jsou ale bílá mramorová podlaha a drahé perské koberce v jejich domě potřísněné krví. Někdo je brutálně zavraždil. Jejich tři dospělé děti jsou otřeseny. Vždyť je to sotva pár hodin, co spolu jedli slavnostní velikonoční večeři. Rychle však vychází najevo, že ve šťastné rodině vše až tak dokonalé nebylo. Svého nevypočitatelného otce děti považují za kreténa a u matky nikdy nenašly potřebnou podporu a zastání. Sice přišly o rodiče, ale vypadá to, že až taková ztráta to pro ně není. Vždyť teď mají zdědit nesmírné bohatství! Není proto divu, že právě na ně padá podezření. Je vrahem opravdu někdo z rodiny? A zajímá to vůbec někoho? Kanadská autorka předkládá další psychothriller s dramatickou rodinnou zápletkou a nečekanými zvraty.