Bylo nebylo. Zloděj kouzel - Percival, Tom (Albatros Media, 2019)
Příběh, ve kterém klasické pohádkové postavy: Mařenka, Jeníček, Locika a Jack, žijící v Městě příběhů plném magie, prožívají nová dobrodružství