Ani slovo - Gibney, Patricia (Kalibr, 2022)
Jedenáctiletý Mikey se vrací s kamarády domů. O dva dny později několik místních teenagerů objeví jeho tělo v záhoně květin. Pro inspektorku Lottie Parkerovou je tento případ osobní. Mikey byl kamarádem jejího syna Seana a ona cítí, že jí něco tají. O několik dní později je nalezen další mrtvý chlapec, taktéž obklopený květy. Při pátrání po zvráceném vrahovi s děsivou vizitkou musí Lottie rozkrýt síť tajemství v okruhu Mikeyho kamarádů. Někdo má tajemství, ale koho chrání? A dokáže to Lottie zjistit dřív, než bude pozdě? Než se něco stane i jejím u dítěti? Ani slovo je dalším případem z úspěšné detektivní série s inspektorkou Lottie Parkerovou.