Co když žádné zítra nebude? - Čechová, Dagmar Digma, 1975- (Moravská Bastei Moba, 2022)
Slíbily si, že jejich přátelství přetrvá až do smrti. Nečekaly, že se to stane tak brzy, navíc že je ještě předtím rozdělí sám život. Štěpánčinou realitou, kterou se ze všech sil snaží mít pod kontrolou, tak otřese nejen zpráva o tom, že jednu ze svých nejbližších osob už nikdy nespatří, ale také nečekané dědictví. K jeho přijetí však vede jeden nepřekonatelný krok: odpuštění. Lze zapomenout na zradu, která jí rozklížila rodinu? A co když problémy s manželem i dětmi mají ve skutečnosti kořeny jinde a Zu se na poslední chvíli pokusí svou chybu napravit?