Panský dům. Bouře - Jacobs, Anne (Euromedia Group, 2022)
Augsburg 1935. Nad Německem se stahují mračna k velké bouři a má to dalekosáhlé důsledky i pro rodinu Melzerových a jejich milovaný rodinný dům. Mariin úspěšný módní ateliér stojí krátce před zavřením poté, co vejde ve známost její židovský původ. Také její muž Paul má veliké starosti se zvládáním finanční situace v textilní továrně. Rostoucí tlak ze strany nacistické vlády mu způsobuje bezesné noci. A když se mu jednoho dne dostane naléhavé rady, aby se v zájmu uchování továrny s Marií rozvedl, musí jeho žena učinit závažné rozhodnutí, které jí změní život už navždy…