Stejná jako ona - Roberts, Nora (Klokan, 2022)
Adrian Rizzová je bývalou dětskou hvězdou videí o fitness, jimiž se proslavila její matka. O deset let později se konečně podaří i jí prosadit se s vlastní sérií. V pozadí ale číhá hrozba. Už několik let dostává Adrian dopisy, z nichž mrazí. Že by měly něco společného s tragickou nehodou, při níž kdysi zemřel její otec? Matka bere nebezpečí na lehkou váhu, ale výhrůžky přejdou od slov k činům…