Vražda s nápovědou - Shepherd, Catherine, 1972- (Grada Publishing, 2022)
Na pitevním stole soudní lékařky Julie Schwarzové se ocitla mladá žena, kterou našla sousedka mrtvou ve vaně. Vypadá to na úraz elektrickým proudem, jenže Julii se na celé věci něco nezdá. Navíc na hlavě oběti najde podivné tetování, které ji dovede k šifrované zprávě. Obsahuje úkol, který se Julii nedaří vyřešit a nad nímž si zoufá i komisař Florian Kessler. Jedna věc je jistá: pokud nenaleznou odpověď včas, zemře někdo další.