Zájezd snů - Pawlowská, Halina (Albatros Media, 2022)
Humorně laděné povídky a postřehy od české autorky. Příběhy se odehrávají na různých místech světa a dozvíte se v nich, kde se báječně večeří, kde se dají potkat galantní muži, kde se promenádují celebrity, kde je úchvatná vyhlídka apod. V optimistických povídkách najdete praktické rady, nečekané pointy, moudré postřehy a hodně smíchu!