Zázrak stvoření: zrak - hmat - chuť - Hyvnarová, Bronislava (Advent-Orion, 2013)
U všech živočichů jsou krátké informace o jejich životě a zvláštních schopnostech jednotlivých smyslů. Dále kniha obsahuje jednoduchá vysvětlení toho, co vlastně zrak, hmat a chuť jsou a jak fungují u člověka. Součástí je i několik málo cvičení na rozvíjení citlivosti obou smyslů, poznávací test a fotografická příloha