Tvůj perfektní rok - Lucas, Cahrlotte (Euromedia Group, 2018)
Paralelní, časově posunuté příběhy Jonathana, rozvedeného čtyřicátníka unaveného životem, a činorodé optimistické Hannah, které svede dohromady diář s nadpisem Tvůj perfektní rok, popsaný nejrůznějšími radami, pokyny a citáty, jimiž se začnou nezávisle na sobě řídit