Chapadla ohně - Březinová, Ivona (Albatros, 2022)
Další kniha z volné série příběhů dětí, které jsou nuceny bojovat o přežití. Gang odvážných čeká prázdninové dobrodružství na ostrově Tenerife. Tentokrát budou čelit rozsáhlému požáru