Rodinný hotel: Bouřlivá doba - Grünigová, Michaela (Euromedia Group, 2022)
Palác Heiligendamm, rok 1922. Během poválečné krize bojuje Elisabeth o přežití nově zrenovovaného hotelu. Teprve když si slavný režisér zvolí hotel za filmovou kulisu, svitne jí naděje na udržení podniku i v těžkých časech. Zatímco profesní úspěch má již nadosah, její vztah k Juliu Falkenhaynovi je stále pod špatnou hvězdou. I její bratr Paul se musel rozloučit se svou láskou. Je do hloubi duše nešťastný. Nový partner ho zavede do sítí nově vzniklé strany NSDAP a jeho rozhodnutí přinese do rodiny hluboký rozkol...