Dcera hlubin - Riordan, Rick (Fragment, 2022)
Dobrodružný fantasy román inspirovaný Julesem Vernem a jeho dílem 20 000 mil pod mořem. Oceán skrývá víc, než si umíme představit. Zjistí to i Ana Dakkarová, která v prvním ročníku námořní akademie objevuje ta nejúžasnější tajemství podvodního světa. Od prázdnin ji dělí už jen poslední víkendová zkouška na moři. Cestou na loď se ale odehraje tragédie a Ana s přáteli odhalí, že jejich akademie je už sto padesát let ve válce s konkurenční střední školou. Dokážou spolužáci čelit nebezpečným nepřátelům, nebo se z nich stane krmení pro žraloky? Nakladatelská anotace. Kráceno