Deník malého Minecrafťáka - Kid, Cube (Computer Press, 2022)
Jmenuji se Minus. Je mi dvanáct a píšu si deník. Jo a žiju v Minecraftu. Stejně jako všichni ostatní od nás, se mám stát farmářem. Já chci ale něco jiného! Vždycky jsem tajně snil o tom, že se stanu bojovníkem a budu bránit svou vesnici před útoky nepřátelských mobů. A nyní mám příležitost si svůj sen splnit… Zjistil jsem totiž, že pět nejlepších studentů z naší školy nastoupí na trénink bojovníků. Udělám vše pro to, abych se dostal mezi ně!