Deník malého Minecrafťáka 3 - Kid, Cube (Computer Press, 2017)
Minusův trénink pokračuje. Po nedávném útoku mobů se celá vesnice rozhodla na jejich další nájezd připravit. A Minus dělá vše, aby byl jedním z pěti nejlepších ve škole, a stal se tak bojovníkem, po čemž touží z celého srdce. Herobrine to vidí ale úplně jinak. S pomocí svých přátel Alizée, Maxe, Émeraude i Řízka musí Minus čelit ještě větším překážkám, než jaké kdy poznal