Knížka o psech - Bárta, Václav (Grada Publishing, 2022)
Psi jsou nejlepší parťáci a překvapivě upovídaná stvoření. Místo blech vám z kožichu vysypou plno neuvěřitelných historek. Přečtěte si o hospodském rváči buldokovi, jezevčíkovi cestujícím v čase, basetově lásce k hudbě nebo o trampotách dvou salašnických čuvačů.