Moje máma Jana Brejchová - Brodská, Tereza (WWA photo, 2022)
Na podkladě společných rozhovorů přibližuje úspěšnou filmovou kariéru herečky, která v šedesátých letech zářila také na evropské scéně. Vypráví o spolupráci s filmovými kolegy, kteří byli součástí její profesní kariéry někdy i osobního života. Setkáme se s režiséry Jiřím Krejčíkem či Milošem Formanem a nahlédneme do zákulisí natáčení s herci jako Pierre Brice nebo Jan Werich. Kniha je současně neobvykle otevřenou výpovědí o soukromí slavné herečky, o jejích partnerech a komplikovaných rodinných vztazích.