Můj přítel vlk - Ciprová, Oldřiška (Grada Publishing, 2022)
Příběh o přátelství Jonáše a vlka, který uteče a srazí ho auto! Vlček po zranění nechce žrát ani pít, a tak je na Jonášovi, aby do něj nějaké jídlo dostal a pokusil se ho zachránit